www.autoniko.mk | info@autoniko.mk

Ново
Mercedes '2007
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1992cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 184593 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Ford Transit '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2402cm3 Дизел
 • Километража: 159700 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Audi '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1959cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 151308 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Audi A4 '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2698cm3 2.7 V6, Дизел
 • Километража: 273334 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Opel '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1686cm3 74 KW
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Ford C-Max '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1798cm3 TNG, gas
 • Километража: 100000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Seat Leon '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1600cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 203824 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Renault Modus '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 192772 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Citroën Nemo '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1399cm3 HDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 307 '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 Дизел
 • Километража: 222012 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 10308cm3 Дизел
 • Километража: 600000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1248cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Seat Ibiza '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1199cm3
 • Километража: 209399 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Clio '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 Дизел
 • Километража: 212209 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 220996 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes M-Class '2012
€26,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 3500cm3 CDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 Дизел
 • Километража: 215000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2012
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2148cm3 CDI
 • Километража: 257207 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Focus '2005
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1560cm3 Дизел
 • Километража: 199000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 Дизел
 • Километража: 167300 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën Jumper '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 251075 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2999cm3 Дизел
 • Километража: 200226 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 116630 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 Дизел
 • Километража: 210000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1997cm3 MJ
 • Километража: 184085 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2997cm3 Дизел
 • Километража: 206400 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: 225 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2287cm3
 • Километража: 237860 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 TDI
 • Километража: 268637 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3
 • Километража: 197418 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 308 '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI, Дизел
 • Километража: 263464 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2461cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Smart '2018
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 999cm3 Дизел
 • Километража: 5562 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Skoda '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2496cm3 Дизел
 • Километража: 257529 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 307 '2004
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1560cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2009
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Transit '2008
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2198cm3 TDCI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Focus '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1753cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Seat Leon '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 Дизел
 • Километража: 173265 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Seat '2006
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1896cm3
 • Километража: 208411 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Seat Altea '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3
 • Километража: 234000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Transit '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2402cm3 TDCI, Дизел
 • Километража: 170000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2008
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2461cm3 Дизел
 • Километража: 213400 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI
 • Километража: 236000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Vivaro '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1995cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Transporter '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Movano '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2299cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 200 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2006
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: 242480 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Focus '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 Дизел
 • Километража: 199177 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Vito '2008
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2148cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Polo '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1422cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Panda '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1247cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Vivaro '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2464cm3 ????, Дизел
 • Километража: 227228 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 246cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën C3 '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1.4cm3 Дизел
 • Километража: 231990 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
DAF '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4462cm3
 • Километража: 230000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Partner '2008
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1560cm3 HDI
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2008
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 202206 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4244cm3 Дизел
 • Километража: 324000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Astra '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1686cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2013
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1248cm3 CDTI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2007
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Kia '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 999cm3 benzin-plin, gas
 • Километража: 60000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Fox '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1198cm3 бензин
 • Километража: 171270 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Punto '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1368cm3 gas
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mitsubishi '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1124cm3 бензин
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford C-Max '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 TDCI, Дизел
 • Километража: 108766 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 tdi, Дизел
 • Километража: 230000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2.1cm3 Дизел
 • Километража: 146000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 162000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 147022 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Transit '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1753cm3 TDCI, Дизел
 • Километража: 170112 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 D, Дизел
 • Километража: 191000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen '2013
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1598cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 TDI
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Smart '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1493cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Panda '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1242cm3 ??????-????, gas
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Panda '2016
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1242cm3 бензин
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 163000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Vario '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4249cm3 Дизел
 • Километража: 213000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 40C, Дизел
 • Километража: 181000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 65C18, Дизел
 • Километража: 205000 км
 • ДДВ: ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА СО 18% ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 HDI, Дизел
 • Километража: 128380 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën Berlingo '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI , Дизел
 • Километража: 159854 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI, Дизел
 • Километража: 180 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 250000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Transit '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 179443 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Golf '2006
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1968cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 107000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
BMW 525 '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2497cm3 525D, Дизел
 • Километража: 190000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2013
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2142cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 176000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2013
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 151000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 220000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën C3 '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI , Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Transporter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 65C, Дизел
 • Километража: 187212 км
 • ДДВ: ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА СО 18% ДДВ
Детали
Renault Clio '2014
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1588cm3 бензин
 • Километража: 135800 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1686cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 153200 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 195000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: 217131 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Audi A4 '2010
€21,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2967cm3 Дизел
 • Километража: 179479 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 174000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Punto '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1368cm3 gas
 • Километража: 176000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën C3 '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1124cm3 бензин
 • Километража: 125000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 Дизел
 • Километража: 199000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat Doblo '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 mJTD, Дизел
 • Километража: 214600 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2287cm3 Дизел
 • Километража: 191100 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën Jumper '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Transporter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1248cm3 CDTi, Дизел
 • Километража: 126000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2012
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1461cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Golf '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1968cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 186449 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Golf '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 Дизел
 • Километража: 169076 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Fiat '2009
€1
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 1560cm3 MJ, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Покажи ги сите возила