BMW 1 Series '2005

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2005
 • Километража : 270000 км
 • Големина на мотор : 1995cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел

Дополнително

BMW 1er 120d

BMW 1 Series '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1995cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 174000 км
 • ДДВ: -
Детали
BMW 1 Series '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1995cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 206601 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали