Citroën Jumper '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: V 064 KN
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 2198cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Седан
 • Врати : 5
 • Сила на моторот/kw : 88
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Радио
 • On-board компјутер
 • MP3 интерфејс
 • Електрични прозори
 • Централно заклучување
 • CD player
 • ESP
 • ABS
 • Воздушни перничиња  Предни и странични
 • Емисиона класа  ЕУРО 1
Ново
Citroën '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1398cm3
 • Километража: 163737 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Citroën '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1997cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 103819 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën Jumper '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 251075 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали