Ford Transit '2009

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 4 VDX 50
 • Година: 2009
 • Километража : 179443 км
 • Големина на мотор : 2198cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Патар
 • Врати : 2
 • Надворешна боја : Бела
 • Сила на моторот/kw : 85
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • On-board компјутер
 • Електрични прозори
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • ESP
 • ABS
 • Емисиона класа  ЕУРО 4
Ново
Ford Fiesta '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1399cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 160000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Ford Transit '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 250000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Ford Fiesta '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали