Iveco '2007

Локација : Македонија
Цена: €12,100
 • Година: 2007
 • Километража : 1111 км
 • Големина на мотор : 10308cm3
 • Тип на мотор : Disel
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Камион
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

???? 12100 € +??? (????? ?????? ?? ????)
IVECO STRALIS
MARKA: IVECO
MODEL:STRALIS
PROIZVEDENO: 2007 godina
ZAFATNINA: 10308 SM3
SILA NA MOTOR: 332 KW-451KS
?ENUVAC: RACEN
GORIVO: DIZEL
?????
????????,????????
??????? ?? ?????
?????? ?? ???????
DOLZINA: 750 SM,SIRINA: 250 SM,VISINA 350 SM,NOSIVOST 9.5 T
??????? ?? Austria ??????? ???? ??????? ?? ????????????
? 070722077

Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2009
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали