Iveco '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 3 VKJ 02
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Седан
 • Врати : 5
 • Сила на моторот/kw : 107
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  мануелна и автоматска клима
Ново
Iveco Daily '2013
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2287cm3 Дизел
 • Километража: 220000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2009
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 10308cm3 Дизел
 • Километража: 600000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали