Iveco Daily '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: BS-VT-52
 • Година: 2007
 • Километража : 205000 км
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Тип на мотор : 65C18
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Камион
 • Врати : 2
 • Носивост : 3150кг
 • Надворешна боја : жолта
 • Сила на моторот/kw : 130
 • ДДВ : ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА СО 18% ДДВ

Дополнително

Ново
Iveco Daily '2013
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2287cm3 Дизел
 • Километража: 220000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2009
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3 Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 10308cm3 Дизел
 • Километража: 600000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали