Iveco Daily '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
  • Шифра: BS XT 91
  • Година: 2007
  • Километража : 187212 км
  • Големина на мотор : 2998cm3
  • Тип на мотор : 65C
  • Менувач : Автоматски
  • Гориво : Дизел
  • Каросерија : Камион
  • Врати : 2
  • Носивост : 3150кг
  • Надворешна боја : жолта
  • Сила на моторот/kw : 130
  • ДДВ : ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА СО 18% ДДВ

Дополнително

  • ESP
  • ABS
  • Воздушни перничиња  Возачко
Iveco Daily '2007
€1
  • Локација: 
  • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
  • Километража: 187885 км
  • ДДВ: -
Детали
Iveco Daily '2007
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
  • Километража: 300000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2011
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
  • Километража: 242000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали