Iveco Daily '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2007
 • Километража : 300000 км
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Гориво : Дизел
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

IVECO DAILY 65C18 3.0 HPT
??????????? 2007 ??????
???????? 300 000 ?????????
????????? 2998 ??3
???? ?? ????? 107 KW -145 KS
???????:?????
?????
????????? ??????????? ?? ??????????
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
???? ????????
????? ?? CD
ABS,ASR,ESP,AIRBAG,TAHOGRAF,KUKA
???????? ?? ??????? ???
????? 435 ??,?????? 178 ??,?????? 195 ?? ???????? 3415 ??
???? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???? 070722077

Ново
Iveco Frigo '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 205000 км
 • ДДВ: -
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 187885 км
 • ДДВ: -
Детали
Iveco Daily '2011
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 242000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали