Iveco Daily '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €8,500
 • Шифра: 14-VDL-3
 • Година: 2007
 • Километража : 181000 км
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Тип на мотор : 40C
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Фургон
 • Врати : 2
 • Носивост : 1900кг
 • Надворешна боја : Бела
 • Сила на моторот/kw : 107
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  Климатроник
 • Радио
 • CD player
Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2009
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали