Iveco Daily '2008

Цена: €8,800
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 2998cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Фриго
 • Сила на моторот/kw : 1195
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

IVECO DAILY
?????: IVECO
?????:DAILY 35C15V FRIGO
???? ????????????: 2008 ??????
?????????: 2998 SM3
???? ?? ?????: 107 KW-145 KS
???????: ?????
??????: DIZEL
???????? ????? ?? ?????????? ????
???????: 260 ?M,?????: 170 ?M,VISINA 180 ??
?O??????: 1195 ??
??????? ?? IVECO HOLANDIJA

Iveco Daily '2012
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2009
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco '2007
€12,100
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 10308cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали