MAN '2008

Цена: €1
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 6871cm3
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Камион
 • Сила на моторот/kw : 176
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MAN
MARKA: MAN
?ODEL: TGL 10
PROIZVEDENO: 2008 godina
ZAFATNINA: 6871 SM3
SILA NA MOTOR: 176 KW – 239 KS
?ENUVAC:AVTOMATSKI
GORIVO: DIZEL
DIMENZII NA SANDAK
DOLZINA:545 SM,SIRINA:245 SM,VISINA:205 SM

Iveco Daily '2008
€8,800
 • Локација: 
 • Мотор: 2998cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2008
€9,500
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 151000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали