Mercedes '2007

Локација : Македонија
Цена: €1
 • Година: 2007
 • Километража : 184593 км
 • Големина на мотор : 1992cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек
 • Врати : 5
 • Надворешна боја : Црна
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MERCEDES B180 CDI 2007 80 KW – 107 KS 184593 KM
CENA PO DOGOVOR TEL KONTAKT IGOR 070722077

Ново
Mercedes Sprinter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI
 • Километража: 192575 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 SPRINTER 316 CDI
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes Vito '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 109 CDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали