Mercedes '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2008
 • Километража : 1 км
 • Големина на мотор : 1991cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 5
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MERCEDES-BENZ B 180
???????????: 2008 ??????
?????????:: 1991 ??3
???? ?? ?????: 80 KW – 109 HP
??????: ?????
???????: ?????
?????: 5
?????
????????? ??????????? ?? ?????????? X2 ?????
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
???? ????????
???????? ????? ?? CD ?? LCD DISPLAY,??????????,BLUETOOTH,??????? ?? ?????
?????????? ??????,????????? ?? ????
????????
AIRBAG,ABS,SRS
???? ?? ??????? ???? ?? ??????? ????070722077

Ново
Mercedes E-Class '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2987cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 188727 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes C-Class '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 240000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI
 • Километража: 192575 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали