Мерцедес 280 '2006

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2006
 • Километража : 238000 км
 • Големина на мотор : 2987cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек
 • Врати : 4

Дополнително

MERECES-BENZ E 280 Classic
?????: MERCEDES-BENZ
?????: E 280
??????????? 2006 ??????
????????? 2987 ??3
???? ?? ????? 140 KW – 190 KS
??????:?????
???????: ??????????
????????: 238472 K????????,???????? ?????
??????: ?????
??????????? – ?????????
????????? ??????????? ?? ?????????? X2
????????? ?? ??????? X4
????????? ?? ???????????
???? ????????,TEM?????
????? ???????? ?? CD
??????? ?? ?????
A??????????? ?????,ABS,AIRBAG,SRS,ESP,????
???? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???? 070722077

Ново
Mercedes '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 213000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 262345 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Мерцедес 220 '2005
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 222872 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали