Mercedes E-Class '2005

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
  • Година: 2005
  • Километража : 217000 км
  • Големина на мотор : 3222cm3
  • Тип на мотор : TDI
  • Менувач : Автоматски
  • Гориво : Дизел
  • Врати : 4
  • Надворешна боја : Сива

Дополнително

MERCEDES-BENZ E 280 CDI 2005 Godina Elegance
??????????? 2005 ??????
????????? 3222 ??3
???? ?? ????? 130 KW – 177 KS
?????? ?????
??????? ??????????
???????? 217316 K????????,???????? ??????
?????? ?????
???????????? ??????????
• ?????
• ????????? ??????????? ?? ??????????
• ????????? ?? ??????? X4
• ????????? ?? ???????????,??????
• ???? ????????
• ????? ???????? ??????,?????? ?? ???????
• ???????? ????? ?? CD
• ABS,AIRBAG,SRS,
. IMA KUKA

???? ?? ??????? ???? 070722077