Mercedes E-Class '2006

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2006
 • Километража : 188727 км
 • Големина на мотор : 2987cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MERCEDES E280
??????????? 2006 ??????
????????? 2987 ??3
???? ?? ????? 140 KW – 190 KS
??????:?????
???????: ??????????
????????: 188727 K????????,???????? ??????
??????: ?????
???????????? ?????
???????????
????????? ??????????? ?? ??????????
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
???? ????????
????? ???????? ?? CD
??????? ?? ?????
???? ?? ??????? ???? ?? ??????????? 070722077

Ново
Mercedes '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 184000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Mercedes '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 213000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes Sprinter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 262345 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали