Mercedes Sprinter '2006

Локација : Македонија / Штип
Цена: €8,000
 • Година: 2006
 • Километража : 198000 км
 • Големина на мотор : 2148cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Патар
 • Сила на моторот/kw : 80
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MERCEDES SPRINTER
?????: MERCEDES
?????: SPRINTER 311 CDI
?????????:2148 CM3
???? ?? ?????: 80 KW-109 ?S
????????:198000 км
???? ????????????: 2007 ??????
???????: ?????
??????: DIZEL
???????? ????????(?????),????????? ????????
???????:330 ??,??????:212 ??
???????? 1230 ??

 • Број на седишта  3
Mercedes '2011
€9,200
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2143cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 221000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Mercedes '2009
€10,900
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 2148cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 185000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали