Mercedes Sprinter '2012

Цена: €1
 • Година: 2012
 • Километража : 257207 км
 • Големина на мотор : 2148cm3
 • Тип на мотор : CDI
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Седан
 • Врати : 5
 • Сила на моторот/kw : 95
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Радио
 • On-board компјутер
 • MP3 интерфејс
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • CD player
 • Bluetooth
 • ESP
 • ABS
 • Воздушни перничиња  Напред, странично и дополнителни
Ново
Mercedes Sprinter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 CDI
 • Километража: 192575 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2143cm3 SPRINTER 316 CDI
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes Vito '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 109 CDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали