Mercedes Sprinter '2012

Локација : Македонија / Штип
Цена: €11,100
  • Година: 2012
  • Километража : 313000 км
  • Големина на мотор : 2143cm3
  • Тип на мотор : CDI
  • Менувач : Автоматски
  • Гориво : Дизел

Дополнително

MERCEDES – BENZ SPRINTER 316 CDI 120 KW 2012 ??????
????:11.100 € + ???
MERCEDES-BENZ
MARKA: MERCEDES – BENZ
?????: SPRINTER 316 CDI
?????????:2143 SM3
???? ?? ?????: 120 KW-156 ?S
???? ????????????: 2012 ??????
????????:313.000 ?????????
???????: ??????????
??????: DIZEL
???????:420 ??
,??????:260 CM
???????? 1000 ??
? 070722077

Mercedes Sprinter '2006
€8,000
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
  • Километража: 198000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали