Mercedes Vario '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: W356B
 • Година: 2008
 • Километража : 213000 км
 • Големина на мотор : 4249cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Камион
 • Врати : 5
 • Носивост : 3150кг
 • Надворешна боја : orange
 • Сила на моторот/kw : 115
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Внетрешен дизајн  other
 • Клима  no climatisation
 • Радио
 • On-board компјутер
 • Електрични прозори
 • CD player
 • Bluetooth
 • Помошно греење
 • Четири тркала
 • ESP
 • ABS
 • Налепница за емисиони гасови  3 (жолта)
 • Емисиона класа  ЕУРО 4
Ново
Mercedes '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 184000 км
 • ДДВ: -
Детали
Ново
Mercedes '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 213000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes Sprinter '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2148cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 171000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали