Mitsubishi Outlander '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2008
 • Километража : 152724 км
 • Големина на мотор : 2179cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек
 • Врати : 5
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

MITSUBISHI OUTLANDER 2008 GODINA
????????? 2179 ??3
???? ?? ????? 115 KW – 157 KS
???????? 152724 ?????????
???????? ??????
???????????? ?????
???????O???
????????? ??????????? ?? ?????????? (BLUETOOTH) X2
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
?????? ???????
???? ????????
????? ?? USB ?? LCD DISPLAY

CENA PO DOGOVOR

( AUTO NIKO – 070 722 077 )
http://autoniko.mk/mk/
https://www.facebook.com/autonikoo

???? ?? ???????? ???????? ?? ??????? ??????? ?????? ?? ???? ?????????,????? ? ?????? ?? ???? ?? ??????? ?????? ?? 30% ??????? ?? 24 ??????? ??????? ????,??? ????? ???????,????????????? ? ????? ??????? ???????

Mitsubishi '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1124cm3 бензин
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Volkswagen Jetta '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 234000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Mercedes '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1992cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 213000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали