Opel Insignia '2010

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
  • Година: 2010
  • Километража : 182000 км
  • Големина на мотор : 1956cm3
  • Тип на мотор : TDI
  • Менувач : Мануелен
  • Гориво : Дизел
  • Врати : 4

Дополнително

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI Edition
?????: OPEL
?????: INSIGNIA
??????????? 2010 ??????
????????? 1956 ??3
???? ?? ????? 118 KW – 160 KS
??????: ?????
???????: ?????
????????: 182704 K????????,???????? ??????
???????????? ?????????? :
• ??????????? – ?????????
• ?????? ?? ???????
• ??????????
• ??????? ???????
• ????????? ??????????? ?? ?????????? X2 ?????
• ????????? ?? ??????? X4
• ????????? ?? ???????????
• ???? ????????
• ????? ?? CD ????????,??????? ?? ????? ABS,AIRBAG,SRS
???? ?? ??????? ? ???? 070722077

Ново
Opel Zafira '2006
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 1910cm3 TDI, Дизел
  • Километража: 203000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Zafira '2006
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 1910cm3 Дизел
  • Километража: 240000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2007
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 1686cm3 74 KW
  • Километража: -
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали