Opel Vivaro '2009

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 92 VZS 5
 • Година: 2009
 • Километража : 227228 км
 • Големина на мотор : 2464cm3
 • Тип на мотор : ????
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Седан
 • Врати : 5
 • Носивост : 1125кг
 • Надворешна боја : Црна
 • Сила на моторот/kw : 107
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • Радио
 • On-board компјутер
 • MP3 интерфејс
 • Електрични прозори
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • CD player
Opel '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1686cm3 74 KW
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel Zafira '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1910cm3 Дизел
 • Километража: 100000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Opel '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1248cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали