Volkswagen Crafter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 162000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4244cm3 Дизел
 • Километража: 324000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
DAF '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4462cm3
 • Километража: 230000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Crafter '2010
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI
 • Километража: 236000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ford Transit '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2402cm3 TDCI, Дизел
 • Километража: 170000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Iveco Daily '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2998cm3 65C, Дизел
 • Километража: 187212 км
 • ДДВ: ЦЕНАТА Е ИЗРАЗЕНА СО 18% ДДВ
Детали
1 19 20 21 22 23 24 25