Peugeot 307 '2004

Цена: €1
 • Година: 2004
 • Големина на мотор : 1560cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Хечбек
 • Сила на моторот/kw : 80
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • Радио
 • Сензори за дожд
 • On-board компјутер
 • MP3 интерфејс
 • Електрични прозори
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • CD player
 • Bluetooth
 • Филтер за честички
 • Сензор за светло
 • Маглинки
 • ESP
 • ABS
Ново
Peugeot '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1997cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 185000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Expert '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 75246 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 308 '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI, Дизел
 • Километража: 263464 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали