Peugeot 308 '2009

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2009
 • Километража : 263464 км
 • Големина на мотор : 1560cm3
 • Тип на мотор : HDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Хечбек
 • Врати : 3
 • Сила на моторот/kw : 80
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  5
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • Радио
 • Сензори за дожд
 • MP3 интерфејс
 • Електрични прозори
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • CD player
 • Bluetooth
 • Филтер за честички
 • Маглинки
 • ESP
 • ABS
 • Воздушни перничиња  Напред, странично и дополнителни
Ново
Peugeot '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1997cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 185000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Expert '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 75246 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 307 '2004
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1560cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали