Peugeot Boxer '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 49-VL-Z2
 • Година: 2007
 • Километража : 128380 км
 • Големина на мотор : 2198cm3
 • Тип на мотор : HDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Комбе
 • Врати : 2
 • Носивост : 1200кг
 • Надворешна боја : Бела
 • Сила на моторот/kw : 74
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
Peugeot 307 '2004
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1560cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 116630 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Citroën Jumper '2008
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2198cm3
 • Километража: 251075 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали