Peugeot Partner '2008

Локација : Македонија
Цена: €1
 • Шифра: ranch
 • Година: 2008
 • Големина на мотор : 1560cm3
 • Тип на мотор : HDI
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Пик ап
 • Врати : 3
 • Надворешна боја : Бела
 • Сила на моторот/kw : 66
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  2
 • Внетрешен дизајн  Tкаенина
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • Радио
 • Електрични прозори
 • Централно заклучување
Peugeot 307 '2004
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1560cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot 308 '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1560cm3 HDI, Дизел
 • Километража: 263464 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Peugeot Boxer '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2999cm3 Дизел
 • Километража: 200226 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали