Renault '2007

Локација : Македонија
Цена: €1
 • Шифра: 1 AY I6E
 • Година: 2007
 • Големина на мотор : 4764cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Фриго
 • Врати : 2
 • Сила на моторот/kw : 140
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  2
 • Радио
 • On-board компјутер
 • MP3 интерфејс
 • Електрични прозори
 • Централно заклучување
 • CD player
 • ABS
 • Емисиона класа  ЕУРО 4
Renault Kangoo '2012
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 1461cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Modus '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1461cm3 DCI, Дизел
 • Километража: 192772 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали