Renault Kangoo '2009

Цена: €4,000
 • Година: 2009
 • Километража : 195000 км
 • Големина на мотор : 1461cm3
 • Тип на мотор : DCI
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Фургон
 • Сила на моторот/kw : 50
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

RENAULT KANGOO

?????: RENAULT
?????: Kangoo 1.5 dCI
??????????? 2009 ??????
????????? 1461 ??3
???? ?? ????? 50 KW – 67 KS
??????: ?????
???????: ?????
????????: 195000 K????????
DOLZINA:155 CM,SIRINA:130 CM, VISINA:115CM NOSIVOST: 429 KG

Renault Master '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Master '2006
€4,900
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3 Дизел
 • Километража: 210000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали