Renault Kangoo '2009

Локација : Македонија / Штип
Цена: €5,800
 • Година: 2009
 • Километража : 186000 км
 • Големина на мотор : 1461cm3
 • Тип на мотор : dCI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 5

Дополнително

5.800€
RENAULT KANGOO
?????: RENAULT
?????: Kangoo 1.5 dCI Expression
??????????? 2009 ??????
????????? 1461 ??3
???? ?? ????? 63 KW – 86 KS
??????: ?????
???????: ?????
????????: 186000 K????????
???????????? ?????????? :
• ?????
• ????????? ??????????? ?? ?????????O x2 ?????
• X2 ????????? ????? 4+1 ???????
• ????? ?? CD ????????,BLUETOOTH
• ???????
• ABS,AIRBAG,SRS,TEMPOMAT
? ???? 070/722-077

Renault Master '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2009
€4,000
 • Локација: 
 • Мотор: 1461cm3 DCI
 • Километража: 195000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Master '2006
€4,900
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3 Дизел
 • Километража: 210000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали