Renault Kangoo '2012

Цена: €1
 • Година: 2012
 • Километража : 200000 км
 • Големина на мотор : 1461cm3
 • Тип на мотор : DCI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 5
 • Сила на моторот/kw : 55
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  2
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • On-board компјутер
 • Навигација
 • CD player
 • ESP
 • ABS
Ново
Renault '2008
€9,650
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 4764cm3 Дизел
 • Километража: 111 км
 • ДДВ: -
Детали
Renault Megane '2005
€3,300
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 Плин, gas
 • Километража: 74000 км
 • ДДВ: -
Детали