Renault Master '2006

Цена: €4,900
 • Година: 2006
 • Километража : 210000 км
 • Големина на мотор : 2464cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Комбе
 • Носивост : 950кг
 • Сила на моторот/kw : 73
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3
 • Клима  мануелна и автоматска клима
Renault Master '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2009
€4,000
 • Локација: 
 • Мотор: 1461cm3 DCI
 • Километража: 195000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали