Smart Fortwo '2004

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Година: 2004
 • Километража : 114000 км
 • Големина на мотор : 698cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 3

Дополнително

SMART FORTWO
??????????? 2004 ??????
????????? 698 ??3
???? ?? ????? 37 KW – 50 KS
??????: ??????
???????: ?????
????????: 114872 K????????
???????? ???????
???????????? ?????????? :
• ?????
• ????????? ??????????? ?? ?????????? X2 ?????
• ????????? ?? ???????
• ????????? ?? ???????????
• ???? ????????
• ???????? ????? ?? CD
• ???????????? ?????
• ABS,AIRBAG,SRS,MAGLENKI
???? ?? ??????? ??
? ???? 070722077

Ново
Smart '2018
€10,000
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 999cm3 бензин
 • Километража: 5500 км
 • ДДВ: -
Детали
Smart '2006
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1493cm3 CDI, Дизел
 • Километража: 200000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
BMW 1 Series '2004
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1995cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 206601 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали