Volkswagen Caddy '2012

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 8 VTX 71
 • Година: 2012
 • Големина на мотор : 1598cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Каросерија : Пик ап
 • Врати : 2
 • Носивост : 700кг
 • Надворешна боја : Сива
 • Сила на моторот/kw : 55
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Радио
 • On-board компјутер
 • Електрични ретровизори
 • Централно заклучување
 • ESP
 • ABS
Ново
Volkswagen Passat '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 199003 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Volkswagen Passat '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 144764 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 263867 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали