Volkswagen Crafter '2007

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: 86 VDH 7
 • Година: 2007
 • Големина на мотор : 2461cm3
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Караван
 • Врати : 5
 • Носивост : 1200кг
 • Надворешна боја : Бела
 • Сила на моторот/kw : 80
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Внетрешен дизајн  Филц
 • Клима  мануелна и автоматска клима
 • Радио
 • Сензори за дожд
 • On-board компјутер
 • Електрични прозори
 • Електрични ретровизори
 • Електрични подесувачи на седишта
 • Греачи на седишта
 • Темпомат
 • Централно заклучување
 • CD player
 • имобилизатор
 • Маглинки
 • ESP
 • Воздушни перничиња  Возачко
Ново
Volkswagen Passat '2005
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1896cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 199003 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Volkswagen Passat '2012
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 144764 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Ново
Volkswagen Crafter '2007
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 2461cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 263867 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали