Volkswagen Crafter '2008

Локација : Македонија / Штип
Цена: €1
 • Шифра: ED-330-I
 • Година: 2008
 • Километража : 163000 км
 • Големина на мотор : 2461cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Каросерија : Комбе
 • Врати : 2
 • Носивост : 1300кг
 • Надворешна боја : Црна
 • Сила на моторот/kw : 80
 • ДДВ : ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ

Дополнително

 • Број на седишта  3