Volkswagen Golf '2009

Локација : Македонија / Штип
Цена: €6,600
 • Година: 2009
 • Километража : 250000 км
 • Големина на мотор : 1598cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен

Дополнително

GOLF VI 1.6 TDI Trendline
?????: VOLKSWAGEN
?????: GOLF VI
??????????? 2009 ??????
????????? 1598 ??3
???? ?? ????? 77 KW – 105 KS
??????:?????
???????: ?????
????????: 250 000 K????????
??????: ?????
???????????
????????? ??????????? ?? ??????????
????????? ?? ???????
????????? ?? ???????????
????????
??????? ???????
???? ????????
????? ???????? ?? CD
???? ?? ??????? ???? ?? ?????? ? ???? 070722077

Ново
Volkswagen Caddy '2012
€7,300
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 141000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2011
€7,000
 • Локација: 
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали