Volkswagen Golf '2015

Локација : Македонија / Штип
Цена: €8,900
 • Година: 2015
 • Километража : 291000 км
 • Големина на мотор : 1598cm3
 • Тип на мотор : TDI
 • Менувач : Мануелен
 • Гориво : Дизел
 • Врати : 3

Дополнително

8.900€ ( MOZNOST ZA LIZING PREKU BANKA )
VW GOLF VII 1.6 TDI
?????: VOLKSWAGEN
?????: GOLF 7
???? ???????????? 2015 ??????
????????? 1598 ??3
???? ?? ????? 77 KW – 104 KS
??????: ?????
???????: ?A???
????????: 291000 K????????,???????? ??????
???????????? ?????????? :
• ???????????
• ??????? ??????? 360°
• AUTOHOLD,LINE ASISST,TEMPOMAT
• ??????? ?? ?????,???????? ???????
• NAVIGACIJA
? 070722077

Ново
Volkswagen Caddy '2012
€7,300
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 141000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Volkswagen Caddy '2011
€7,000
 • Локација: 
 • Мотор: 1598cm3 TDI, Дизел
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали