Citroën C3 '2007
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 1124cm3 бензин
  • Километража: 125000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали