Citroën Jumper '2010
€8,500
  • Локација: 
  • Мотор: 2198cm3 Дизел
  • Километража: -
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали