Renault Kangoo '2012
€1
  • Локација: 
  • Мотор: 1461cm3 DCI, Дизел
  • Километража: 200000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2012
€1
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 1461cm3 Дизел
  • Километража: -
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали