Renault Master '2007
€1
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3
 • Километража: -
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Kangoo '2009
€4,000
 • Локација: 
 • Мотор: 1461cm3 DCI
 • Километража: 195000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Master '2006
€4,900
 • Локација: 
 • Мотор: 2464cm3 Дизел
 • Километража: 210000 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€9,000
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Disel, Дизел
 • Километража: 1111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault '2008
€9,650
 • Локација: Македонија
 • Мотор: 4764cm3 Дизел
 • Километража: 111 км
 • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали
Renault Traffic '2009
€1
 • Локација: Македонија / Штип
 • Мотор: 1995cm3 TDI, Дизел
 • Километража: 347000 км
 • ДДВ: -
Детали
1 2