Mercedes Sprinter '2006
€8,000
  • Локација: Македонија / Штип
  • Мотор: 2148cm3 CDI, Дизел
  • Километража: 198000 км
  • ДДВ: ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО 18%ДДВ
Детали