Контакт

Најголем плац во Македонија за лесни товарни возила, комбиња и пикап од марката: Мерцедес, Волсфаген,Фиат, Цитроен и многу повеќе. Возилата се со врвен квалитет, пристапни цени, внимателно одбрани само за вас. Локација село Кадрифаково на 15-км од Штип, во кругот на фабриката за кеси Мондо.

Локација: Кадрифаково - Штип
Мобилен: +389 70 722 077

Телефон: +389 32 422461

Email: info@autoniko.mk


НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ БЕЗ КАМАТА.