Mercedes-Benz SPRINTER CDI 313 2011

КЛИМА
ДВЕ КОМОРИ  (  ОДРЖУВА И ЗАМРЗНУВА  )

И ВГРАДЕН НАДВОРЕШЕН ШТЕК

AIRBAG

ABS

ESP
ДОЛЖИНА   : 260 SM

ШИРИНА    :205 SM

ВИСИНА   :210 SM

………………………………………………………………………………….

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

9 200 €
Каросерија Комбе
Година 2011
Километража 221000km
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 2143
Сила на мотор 95 kw - 130 hp
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Металик ЖОЛТА
Ентериер Ткаенина
Увоз Холандија