OPEL VIVARO

OPEL VIVARO 2014

ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
Должина   :  240 SM
Ширина     :   158 SM
Висина       :   140 SM
Носивост :  859 KG
2 x  Оригинал Кљлуча

…………………………………………………………………………

 

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

12 300 €
Каросерија Комбе
Година 2014
Километража 195000km
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 1.598
Сила на мотор 88 kw - 120 hp
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Металик Сива
Ентериер Ткаенина