VW CRAFTER PATAR FACELIFT

VOLKSWAGEN CRAFTER PATAR FACELIFT 2011

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА 
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА 
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

13 000 €
Каросерија Комбе
Година 2011
Километража 256000km
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 1.968
Сила на мотор 100 kw - 134 hp
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Бела
Ентериер Ткаенина
Увоз Белгија