VOLKSWAGEN TRANSPORTER MAXI 2016

ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА 
МОЖНОСТ ЗА ЛИЗИНГ ПРЕКУ БАНКА 
НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ВО МАКЕДОНИЈА
300+  ВОЗИЛА НА ЛАГЕР 

13 000 €
Каросерија MAXI, Комбе
Година 2016
Гориво Дизел
Мотор (cm³) 1.968
Сила на мотор 75 KW - 102 HP
Менувач Мануелен
Тип на пренос Погон на задно тркало
Боја Бела
Ентериер Ткаенина
Увоз Белгија